Service af a/c & klimaanlæg

Undgå dyre reparationer

Få tjekket dit aircondition- eller klimaanlæg minimum hvert andet år og undgå dårligt klima i bilen og potentielt meget dyre reparationer.

Med dårligt klima mener vi ikke teenagebørn på bagsædet, der surmuler over den manglende wifi i bilen. Det dårlige klima kommer fra bilens aircondition- eller klimaanlæg, hvor mangelfuld vedligeholdelse skaber grobund for udvikling af svampesporer.

Vi skal ikke mange generationer af biler tilbage før en køretur på en varm sommerdag var en sveddryppende og klistret affære. Selv kørsel med åbent vindue kunne dårligt køle en overophedet bil. Efterhånden som aircondition og klimaanlæg er blevet til standardudstyr i de fleste biler er en køretur en nydelse på selv de varmeste dage. Det er måske fordi, at I Danmark kun bruger vi aircondtion- og klimaanlæg få måneder om året, at vedligeholdet flyver en anelse under radaren for de fleste. Der dannes en masse kondens under afkølingen af den varme luft og de fugtige og varme omgivelser er indflytningsklart byggeri for alskens dårligdomme. Derfor skal du sørge at få serviceret og få skiftet kølemiddel og pollenfilter på din aircondition- eller dit klimaanlæg.

Hos Damgaard Biler får du serviceret din aircondition og påfyldt nyt kølemiddel for kun 595,- Kontakt os for yderligere information eller bestil tid ved at klikke på linket 

KUN 595,- bestil her

Om a/c & klimaanlæg

Hvad er en aircondition? 

Et a/c anlæg køler og affugter luften i bilen. Du skal selv styre temperaturen ved at slukke det, når der er bliver for koldt.

Hvad er klimaanlæg? 

Et klimaanlæg er den ideelle løsning, da du her vælger en temperatur og den sørger anlægget for selv at opretholde. 

Gode tips 

  • Brug din anlægget et par gange om ugen i minimum et kvarter - også om vinteren 
  • Når dit anlæg har arbejdet rigtigt hårdt på varme sommerdage, så sluk det 10-15 minutter før du stopper køreturen for at undgå den værste bakteriedannelse